Michal Němejc doporučuje:                                Magické fotky noční Prahy  |  Tipy na výlety v Čechách  |  Programy ke stažení zdarma  |  Krásy přírody

ROZCESTNÍK A ARCHIV ČLÁNKŮ PUBLICISTY MICHALA NĚMEJCE

  Archiv článků: AutoNovinky 1999–2001

Představujeme: Renault Laguna II
10.1.2001 - Úspěšný model Laguna francouzské automobilky Renault, který byl poprvé představen roku 1994 a s mírným faceliftem se prodával až doposud, nyní dospěl do druhé generace, která je vybavena nejmodernější technikou a nabízí vysokou úroveň bezpečnosti. Podrobnosti včetně několika fotografií přinášíme v článku.

Jak bude vypadat nové Audi A4?
26.4.2000 - Po nedávném představení nového Mercedesu třídy C se na Internetu objevily informace o výrazně inovovaném modelu Audi A4, který bude společně s trojkovou řadou BMW velkým konkurentem právě novému Mercedesu.

Představujeme nový Opel Corsa
24.4.2000 - Opel zveřejnil první informace a fotografie nového Opelu Corsa, který nabízí lepší jízdní vlastnosti, prostornější interiér a lepší bezpečnostní výbavu. Podrobnější informace přinášíme v článku.

Představujeme nové automobily na českém trhu
20.3.2000 - Přestože na miniautosalonu konaném minulý týden v Letňanech nebyly zastoupeny zdaleka všechny značky dostupné na českém trhu, bylo možné si na jednom místě prohlédnout několik automobilových novinek, které byly uvedeny na český trh v několika předchozích dnech. My vám přinášíme jejich fotografie a základní informace.

Fotoreportáž z autosalonu v Letňanech
21.3.2000 - Od čtvrtka do neděle probíhal v areálu letňanského výstaviště čtvrtý ročník veletrhu Pražské motoristické jaro 2000, jehož součástí byl také miniautosalon. My jsme byli u toho a přinášíme vám fotoreportáž.

Vyzkoušejte si novou Fabii v NFS4
11.2.2000 -  Neměli jste příležitost projet se novou Škodou Fabia ve skutečnosti? Vyzkoušejte si ji alespoň v počítačové hře Need for Speed IV. Přinášíme vám tipy na nová auta pro NFS4, které si můžete volně stáhnout z Internetu.

Nový Jaguar S-Type
20.12.1999 -  Dnes vám představíme vůz, který potkáte na našich silnicích jen zřídka, vůz, který je symbolem elegance a pohodlí. Takový je nový Jaguar S-Type, který se od předchozích modelů vyznačuje neobvykle moderním pojetím.

Nová Mazda Premacy
5.11.1999 -  Mazda nedávno uvedla na náš trh nový, kompaktní, velkoprostorový vůz s označením Premacy, jehož podoba vychází z konceptu CU-X, který byl představen již v roce 1995 na Frankfurtském autosalonu.

Auta budoucnosti v podání Mazdy
21.10.1999 -  Automobilový průmysl se rozvíjí stále dynamičtěji, a tak automobilky, které chtějí na trhu uspět, musejí vyvíjet neustále nové a nové modely automobilů, které odpovídají době. My vám dnes představíme tři koncepty vozidel budoucnosti. Všechny pocházejí od Mazdy.

Fotografie nové Škody Fabia a dalších vozů na Autoshow
25.10.1999 -  Nová Škoda Fabia byla poprvé představena na frankfurtském automobilovém veletrhu, kam však málokdo z nás měl možnost jet. Fabia tak měla svoji českou premiéru až na pražské Autoshow, kde si ji veřejnost mohla prohlédnout. My jsme byli u toho, a tak vám můžeme nabídnout několik fotografií nástupce Felicie. Kromě toho se můžete podívat i na fotografie dalších vozů.

Velká fotoreportáž z Autoshow 99
26.10.1999 -  Minulý týden proběhla na Výstavišti v Praze - Holešovicích výstava Autoshow 99, ze které vám nyní přinášíme fotoreportáž obsahující nové modely automobilů a výběr toho nejzajímavějšího, co na Autoshow 99 bylo k vidění.

Automobilové novinky aneb Co uvidíte na Auto Show ve Frankfurtu?
14.9.1999 -  Frankfurtský automobilový veletrh je doslova za dveřmi, a proto vám s předstihem přinášíme výběr několika novinek, které se tam budou vystavovat - D1 concept luxusní luxusního sedanu od VW, Audi A2, inovované VW Polo nebo nová Toyota Celica.

Představujeme reprezentativní Rover 75
6.9.1999 -  Automobily pocházející od anglické značky Rover na mne vždy působily značně konzervativně. Nový Rover 75 však zcela změnil můj pohled na tuto značku. Je reprezentativní a uvnitř jsou použity nejmodernější technologie.

Renault uvádí nový Mégane Scénic
9.9.1999 -  Renault představil nový Mégane Scénic s vylepšeným vzhledem a třemi novými zážehovými motory. Podrobnosti o tom, co nový Scénic přináší, se dozvíte v článku. Kromě toho přinášíme informace o novém vznětovém motoru 1.9 dCi s technologií Common Rail, který bude pravděpodobně dodáván do modelů Laguna.

Novinky ze světa automobilů
27.7.1999 - Zajímají vás nové modely aut? Pak přesně pro vás je určen tento článek, ve kterém přinášíme informace o novém Peugeotu 607, který má nahradit starý model 605, a o novém Fiatu Punto. Kromě toho si můžete prohlédnout fotografie nové Fiesty a kabrioletů Ford Focus a Opel Astra.

Téměř špionážní fotografie nových modelů aut značek VW a Seat
23.7.1999 - Dnes vám přinášíme pokračování špionážních fotografií z koncernu Volkswagen. Tentokráte se dozvíte něco o nové luxusní limuzíně od Volkswagenu, o novém Polu, inovovaném Passatu a řadě dalších nových modelů aut.

Téměř špionážní fotografie nových modelů aut značek Škoda a Audi
21.7.1999 - Zajímají vás dobře utajované modely nových automobilů značek Škoda a Audi? Chcete vědět, co plánuje VW s naší Škodovkou? Pak byste si rozhodně neměli nechat tento článek ujít! Dnes poprvé vám přinášíme zajímavé fotografie nových modelů automobilů včetně komentáře a doprovodných informací. Některé fotografie mají až špionážní nádech!

Bude nové Toledo konkurencí Alfě 156?
11.5.1999 - Tento týden přichází na český trh nové Toledo od španělské automobilky Seat. Nová generace Toleda představuje významný krok kupředu (podobný znamenala Octavia pro naši Škodovku). Vůz byl vytvořen za úzké spolupráce s Volkswagenem a Audi, což je zárukou dostatečné kvality.

Bora - sedan nižší střední třídy od VW
15.2.1999 - Nabídka Volkswagenu byla nedávno rozšířena o nový sedan nižší střední třídy se sportovním duchem VW Bora. Bora je nástupcem sedm let prodávaného Venta, které bylo oblíbené zejména díky objemnému zavazadlovému prostoru o kapacitě 550 litrů. V čem vyniká nová Bora?

 Výpis obsahuje celkem 19 článků.

Zpět na hlavní stránku

  Archiv článků podle médií:

  ::: Novinky.cz

  ::: Autonovinky.cz

  ::: Lupa.cz

  ::: Deník Právo

  ::: časopis MISTR

  ::: Click!

  ::: Agen Computer

  ::: Lidové noviny

  ::: Business World


 

  Kam přispívám:

 

.........................................................................................................................................................................................
(c) Michal Němejc 1999-2006  l  e-mail: michal@krasyprirody.cz  l  Navštivte také www.doprirody.com