Michal Němejc doporučuje:                                Magické fotky noční Prahy  |  Tipy na výlety v Čechách  |  Kokořínsko   |  Kam v Praze  |  Krásy přírody

ROZCESTNÍK A ARCHIV ČLÁNKŮ PUBLICISTY MICHALA NĚMEJCE

  Náš tip: Líbí se vám tyto stránky? Přidejte si je do oblíbených položek.

Vyhledávače

české:

Seznam  Centrum  Atlas  Morfeo

Alenka  caramba!

zahraniční: 

Google  Yahoo  Alltheweb  Altavista

Hotbot   Lycos  Teoma

tématické:

obrázky  crack  news

Zpravodajství

Novinky.cz  Aktuálně.cz  iDNES.cz 

České noviny  Lidovky  CNN  BBC
Google News  Focus.de  Networld.at

Internet

Lupa  Jak psát web  Jak na web
Interval.cz  O webu  měřák rychlosti

Počítače a mobily

CD-R server  PC Tuning  Živě  Technet

Svět hardware  QR Research  TheRegister

AnandTech  Tom´s Hardware Guide

Mobil.cz  MobilMania

Digitální fotografie

Fotografovani.cz  Digineff  Digimanie

Fotoaparát.cz  Dobré světlo  Fotosite

Paladix  FotoRoman  DIGI  Photopost.cz

Pbase.com  Flickr  Fotki.com  Photo.net

DPReview  DCResource  Fotografové

Užitečné informace

Slovník   Kurzy ČNB  Encyklopedie

Mapy  Jízdní řády v ČR  MHD v Praze

Kultura, kino, televize

Program televize  Dokina  Program kin

Zábava
Seznamka  Xchat  Lidé.cz  Ftípky

Mageo  Okoun  Lopuch  BlaBla  LiveTV

Cestování po ČR
Počasí  Webové kamery  České hory

Tipy na výlety  Hrady.cz  Rozhledny  Turistik

Brdy  Brdy.info  Český ráj  Krásypřírody.cz

Kam v Praze  Kokořínsko  Kalábrie

Auta, plakáty, novinky

Autoimage.cz  Auto.cz  Autorevue

Autoweb  Autonews.cz  AutoPart 

TipCars  Škoda Techweb  VWVortex

Dopravní situace
Doprava v ČR  Uzavírky  Kamery v Praze

Plánovač tras  Ceny benzínu v Evropě

Jak získat nové návštěvníky?
2.10.2006, Lupa.cz
- Možností, jak zvýšit návštěvnost webových stránek, je celá řada. Chcete-li ale, aby na web přicházeli návštěvníci, kteří mají skutečný zájem o informace prezentované na vašich stránkách, a vraceli se sem i v budoucnu, je třeba pečlivě vybrat nejvhodnější formu propagace.

Velký test 512MB a 1GB flashdisků
24.7.2006, Agen.cz - Letošní horké léto s sebou přineslo razantní pokles cen flash pamětí a tak je teď ta správná doba na to, abyste definitivně zahodili pomalé a nespolehlivé diskety a místo nich si vybrali z široké nabídky miniaturních flashdisků.

Jak se cestuje s navigačním systémem TomTom ONE
5.6.2006, Agen.cz - Nechcete už letos při cestě na dovolenou bloudit a marně hledat správnou cestu v papírové mapě? Pak je na čase pořídit si navigační systém, který vás spolehlivě dovede do určeného místa a zároveň během několika vteřin vybere nejoptimálnější trasu.

Užitečné programy zdarma III.
červen 2006, MISTR - V dalším díle seriálu o užitečných kancelářských programech, za které nemusíte zaplatit ani korunu, se dozvíte jak zabezpečit tajné firemní dokumenty tak, aby se k nim nikdo nepovolaný nedostal. Dále poradíme v situaci, kdy si omylem smažete důležité soubory a potřebujete je obnovit. A na závěr nechybí tip na aplikaci, se kterou snadno vytvoříte spořič obrazovky reprezentující vaší firmu.

Vyplatí se koupit digitální zrcadlovku?
24.4.2006, Právo - Ceny digitálních zrcadlovek v loňském roce výrazně klesly a dostaly se tak na úroveň nejlepších kompaktů. Má tedy vůbec smysl ještě uvažovat o nákupu špičkového kompaktu, když jen za malý příplatek lze pořídit zrcadlovku se základním objektivem?

Sledujte digitální televizi přímo v počítači
13.4.2006, Agen.cz - Digitální televizi nyní můžete sledovat i ve vašem počítači. Stačí si pořídit jednu z televizních karet s podporou DVB-T, které navíc nabízí možnost nahrávání televizních pořadů. Otestovali jsme pro vás tři karty od výrobců ASUS, AVerMedia a VisionPlus s cenou začínající už okolo 1 500 Kč.

Test MP3 přehrávačů o velikosti zapalovače
8.3.2006, Agen.cz - Chtěli byste své oblíbené empétrojky poslouchat nejen u počítače, ale i při cestě do školy nebo do práce? Vyzkoušeli jsme pro vás pět miniaturních MP3 přehrávačů z naší nabídky a poradíme vám, který z nich si vybrat.

Nejlevnější set-top boxy pro příjem digitální TV
16.2.2006, Agen.cz - Společně se zahájením XX. zimních olympijských her v Turíně spustila Česká televize v rámci digitálního vysílání nový sportovní kanál ČT4 Sport, na kterém můžete sledovat celý den aktuální dění na olympiádě. A to je o důvod víc, proč si právě teď pořídit set-top box pro příjem digitálního signálu.

Převádějte dokumenty do PDF zadarmo
leden 2006, MISTR - V obchodním styku se často setkáváme se situací, kdy potřebujeme v elektronické podobě rozeslat určitý dokument a přitom si nejsme jisti, zda má příjemce nainstalován právě ten program, ve kterém jsme dokument vytvořili, aby si ho mohl bez problémů prohlédnout.

Jak obnovit omylem smazané soubory
13.5.2005, Právo - Smazali jste si omylem nebo z nepozornosti cenná data z pevného disku? Není nutné ztrácet hlavu, protože při včasné reakci lze většinu obnovit! Jedním z nejlepších programů, které to dokážou, je bezplatný Restoration.

  Archiv článků podle médií:

  ::: Novinky.cz

  ::: Autonovinky.cz

  ::: Lupa.cz

  ::: Deník Právo

  ::: časopis MISTR

  ::: Click!

  ::: Agen Computer

  ::: Lidové noviny

  ::: Business World

 

  Kam přispívám:

 

  Kam na výlet?

Klikni sem!

 

.........................................................................................................................................................................................
(c) Michal Němejc 1999-2007  l  e-mail: michal@krasyprirody.cz  l  Navštivte také www.krasyprirody.cz a www.kamvpraze.info