Michal Němejc doporučuje:                                Magické fotky noční Prahy  |  Tipy na výlety v Čechách  |  Programy ke stažení zdarma  |  Krásy přírody

ROZCESTNÍK A ARCHIV ČLÁNKŮ PUBLICISTY MICHALA NĚMEJCE

  Archiv článků: časopis MISTR

Užitečné programy zdarma III.
červen 2006 - V dalším díle seriálu o užitečných kancelářských programech, za které nemusíte zaplatit ani korunu, se dozvíte jak zabezpečit tajné firemní dokumenty tak, aby se k nim nikdo nepovolaný nedostal. Dále poradíme v situaci, kdy si omylem smažete důležité soubory a potřebujete je obnovit. A na závěr nechybí tip na aplikaci, se kterou snadno vytvoříte spořič obrazovky reprezentující vaší firmu.

Užitečné programy zdarma II.
duben 2006 - V dalším díle seriálu o užitečných kancelářských programech, za které nemusíte zaplatit ani korunu, vás seznámíme s programem pro vzdálenou správu počítačů, který vám ušetří čas strávený pobíháním po firmě. Dále poradíme, jak snadno a rychle odstranit nefunkční a duplicitní odkazy z oblíbených položek. A na závěr nechybí tip na aplikaci, se kterou můžete pohodlně posílat esemesky přímo z vašeho počítače.

Užitečné programy zdarma I.
únor 2006 - Na internetu je k dispozici velké množství užitečného softwaru pro vaši kancelář, za který nemusíte zaplatit ani korunu. Odteď vás proto budeme pravidelně v každém čísle MISTRa seznamovat se zajímavými bezplatnými programy, které vám mohou usnadnit práci.

Převádějte dokumenty do PDF zadarmo
leden 2006 - V obchodním styku se často setkáváme se situací, kdy potřebujeme v elektronické podobě rozeslat určitý dokument a přitom si nejsme jisti, zda má příjemce nainstalován právě ten program, ve kterém jsme dokument vytvořili, aby si ho mohl bez problémů prohlédnout.

Výpis obsahuje celkem 4 články.

Zpět na hlavní stránku

  Archiv článků podle médií:

  ::: Novinky.cz

  ::: Autonovinky.cz

  ::: Lupa.cz

  ::: Deník Právo

  ::: časopis MISTR

  ::: Click!

  ::: Agen Computer

  ::: Lidové noviny

  ::: Business World


 

  Kam přispívám:

 

.........................................................................................................................................................................................
(c) Michal Němejc 1999-2006  l  e-mail: michal@krasyprirody.cz  l  Navštivte také www.doprirody.com